fbpx

O NAMA

Total Dent posluje od 2012. godine i za veoma kratko vrijeme bilježi odlične rezultate zahvaljujući ozbiljnom i profesionalnom radu zaposlenih. Preduzeće je u stalno usponu, sve više se usavršavamo i pratimo napredak stomatologije u svijetu. Naš uspjeh i predanost radu karakterišu tri osnovna pristupa:

total dent strucni kadar

Stručni kadar

Konstantno radimo na edukaciji naših zaposlenih kako bi bili u toku sa najnovijim trendovima u industriji

total dent partneri

Uspješni partneri

Total Dent ostvaruje saradnju sa više od 15 partnera među kojima su najznačajnija svjetska imena u polju medicinske opreme

total dent sertifikat

Sertifikati

Od oktobra 2013. godine vlasnici smo ISO sertifikata 9001:2008 koji je najbolji dokaz našeg rada i kvaliteta naših proizvoda.

o kompaniji total dent

Total Dent posluje od 2012. godine i za veoma kratko vrijeme bilježi odlične rezultate zahvaljujući ozbiljnom i profesionalnom radu zaposlenih. Preduzeće je u stalno usponu, sve više se usavršavamo i pratimo napredak stomatologije u svijetu koji vam može pomoći u radu. Total Dent je uvoznik i ovlašteni distributer nekoliko svjetskih kuća kao što su 3M Science, GC Initial, Dental Direkt, AMPri i mnogi drugi. Sa našim rastom i razvojem planiramo i širenje našeg asortimana u budućnosti.

Vizija Total Denta:
Biti prepoznatljiv na tržištu po kvalitetu, tačnosti, pouzdanosti i profesionalizmu.

Misija Total Denta:
Dugoročna poslovna saradnja sa poslovnim partnerima, bazirana na povjerenju i kvalitetnim poslovnim odnosima.

Naši sertifikati